Próbáljon ki minket

Próbáljon ki minket!

TAKARÉKOSKODJON VELÜNK!

Tanácstalan a gumiabroncs, keréktárcsa vásárlásban? Árajánlatra van szüksége?

Kérdése van a gumiabroncsokkal,keréktárcsákkal kapcsolatosan?

Gondolja,hogy megtalálta a legjobb ajánlatot ?

TEGYEN PRÓBÁRA MINKET!

Kérjük,hogy árajánlat kérés esetén adja meg a gépjárműve pontos típusát,évjáratát,a jelenleg felszerelt gumiabroncsok méretét.A személyre szabott ajánlathoz szükséges a használati szokások rövid ismertetése (éves futásteljesítmény,abroncsokkal szembeni elvárások).
Amennyiben már máshol kiválasztotta az Önnek megfelelő gumiabroncsot,keréktárcsát és megosztja velünk az árát,megpróbálunk az Ön számára kedvezőbb ajánlatot tenni.

 

Az Ön neve
E-mail címe
Üzenetének tárgya
Üzenete
Kerékcsere: Tudta, hogy folyamata nem csak egyszerűen a kerék le- és felszerelését jelenti? Szervizünkben elvégeztetve biztonságosabban közlekedhet.
TOVÁBB...
Biztonsági gázfeltöltés: Optimális abroncsnyomásra vannak beállítva járművének kerekei? A biztonsági gázzal feltöltött gumiabroncs állandó nyomást biztosít.
TOVÁBB...
Gumiszerelés: Legkisebbtől a legnagyobb kerekekig, mindenre fel vagyunk készülve. Használja ki gumiszerelésbeli szaktudásunkat és modern gépeinket!
TOVÁBB...
Gumijavítás: Lassú nyomásvesztés valamelyik gumiabroncsnál? Csavar, szeg a futófelületben? Gumijavítás esetén keresse fel szervizünket!
TOVÁBB...
Kiegyensúlyozás: Nagy pontosság a menetbiztonság, a gumiabroncsok élettartama érdekében. Szakembereink a legkorszerűbb képekkel végzik feladatukat.
TOVÁBB...
Futómű beállítás: A hibás futómű sokkal gyakoribb, mint gondolná. Időszakos ellenőrzésével csökkentheti fogyasztását és a gumiabroncsok kopását.
TOVÁBB...
Keréktárcsa javítás: Úthiba, padka, járdaszegély?
Gazdaságos megoldás a sérült, karcos, deformálódott keréktárcsák helyreállítására.
TOVÁBB...
Szezonális tárolás: Takarékoskodjon az otthoni hellyel és az erejével! Bízza szervizünkre gumiabroncsainak, kerekeinek tárolását.
TOVÁBB...